OVER ONS

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van glazenwasinstallaties. Hierbij ligt de focus, naast de standaardinstallaties, vooral op de speciale installaties die aangepast zijn aan het gebouw en de wensen van de architect of opdrachtgever.

wijbrand-peetoom-pk-gevelliften

WIJBRAND PEETOOM​​

Wijbrand Peetoom​

Mede-eigenaar​

Wijbrand heeft 22 jaar ervaring in het ontwerpen van glazenwasinstallaties. Speciale glazenwasinstallaties in overleg met adviesbureau’s ,architecten en keurende instanties, maar ook complete lijnen standaardinstallaties. Veel glazenwasinstallaties die momenteel door andere fabrikanten geproduceerd worden zijn in het verleden door hem ontworpen.

Remond Kuhurima

Mede-eigenaar​

Remond heeft 15 jaar ervaring in het monteren, onderhouden en produceren van glazenwasinstallaties. Hierbij heeft hij de installaties van alle fabrikanten al eens onderhouden, aangepast of gereviseerd. Dit is van grote waarde bij het ontwerpen van onze nieuwe installaties. Wat werkt in de praktijk en wat niet? Hoe maak je een installatie die lang meegaat met weinig storingen? Daarbij is Remond ook een gecertificeerde lasser, zodat wij in eigen beheer het laswerk voor onze installaties kunnen uitvoeren.

Remond-Kuhurima-pk-gevelliften

REMOND KUHURIMA​

werkplaats

Wij hebben de beschikking over een werkplaats met 2 bovenloopkranen voor de fabricage van de installaties

Werkplaats PK gevelliften

Gevelliften

Onze installaties worden op een degelijke manier ontworpen en geproduceerd. Hierbij worden simpele beproefde technieken gebruikt

gevelliftinstallatie

Op maat gemaakt

Naast de standaard installaties maken we ook graag installaties op maat in overleg met de opdrachtgever.

De hoogste veiligheidseisen

Onze installaties worden geproduceerd conform de geldende veiligheidseisen en normeringen.

Ervaring

Wij hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen, fabriceren en onderhouden van gevelliften en onderhoudsinstallaties.